Velkommen til Krangor

Had mellem stærke familier. Gammel nag.. Fem adelige familier og deres tyende flygtede over havet da katastrofen ramte deres gamle fædreland – og fandt en ny tilværelse på fremmede kyster. Blot glemmes gammel stolthed og tilkæmpede privilegier ikke så let. Der bæres atter ved til stridens bål, og en blodig dans om tronen tager sin begyndelse.

Krangor var et heldagsarrangement i Avalon, der kørte ialt 11 gange, hver tredie måned mellem 2007 og 2009. Arrangementet kombinerede semi-live (udklædning var valgfri), rollespil, figurkrigsspil, politiske intriger, handel og krig.

På denne hjemmeside kan du læse mere om Krangor arrangementet – og om den fantasy-verden det var sat i. Du kan læse om familierne, religionen, historien og om de skovvilde. Der er også et arkiv hvor du kan hente baggrundsmateriale og regler.

Alle arkiver er nu blevet åbnet, fordi de måske kan inspirere folk der har lyst til at prøve kræfter med et lignende arrangement.

Der er blevet udarbejdet en hvidbog, hvor vi prøver at samle de erfaringer op, vi har gjort os undervejs. Du finder hvidbogen her.

Rasmus Wickman har skrevet et efterskrigt, om årene efter Pertinax-kuppet - og hvad der så skete. Læs hans beretning her.

--oo--

 Julie: Åh, Romeo, hvorfor er du Romeo?
Fornægt din far, forkast det navn som du bær!
Og vil du det ikke, sværg så, du er min,
så er jeg ikke mer en Pertinax!