Om verdenen

Byen Krangor (hovedstaden) har en befolkning på 20.000 mennesker, mens landet som helhed har en befolkning på 200.000 indbyggere. 2000 er adelige (heraf tilhører 1000 de store familier), 1.700 soldater (fodfolk, bueskytter og en smule let kavaleri), 16.000 håndværkere (inkl. deres familier) og 5.000 slaver. Resten af befolkningen er bønder. Der er fire provinsbyer med hver 300-500 indbyggere. En provinsby er gået tabt til de Skovvilde.

Krangor Kort

Krangor har et relativt mildt klima hele året rundt, men meget regnfyldt specielt om vinteren. Terrænet er meget kuperet og endnu domineret af store og mørke skove, specielt mod syd, hvor de Skovvilde stadig hersker.

I det gamle fædreland var klimaet mildere og mere tørt, og man kunne dyrke olivenolie og vin. I dag skal disse delikatesser købes af Hedonerne - Krangor eksporterer uld, træ og slaver.

Krangor styres af en Konsul og og et råd med deltagere fra alle de Store Familier. Kun konsulen kan fremsætte forslag. Hver repræsentant har et antal stemmer lig med antallet af Lande. I tilfælde af stemmelighed bestemmer konsulen.

Ude i de mørke skove bor De Skovvilde, et barbarisk folkefærd der altid har været fjender af Krangor, civilisation og alt hvad der er smukt.