Filer til download

Dette er arkivet hvor du som spiller, spilleder eller arrangør - eller bare som almindelig nysgerrig - kunne finde baggrundsmateriale og regler som blev skrevet til Krangor arrangementet.

Som spiller kunne du finde kort over Krangor, regler for mirakler og påkaldelse af Anerne, en spillerguide, regler for handel og krig, og vores egen tilpassede prislliste.

Hvis du havde lyst til at lave f.eks. et scenarie eller nogle hændelser til Krangor, kunne du som spilleder finde flere kort, et bestiarium, regler for Arenaen og gladiatorer, og en lidt udvidet spillederguide. Denne side er nu åben for alle.

Og så ver der inderkredsens, arrangørernes, side, hvor vi postede referater og beskrivelser af hvad der virkeligt skete bag kulisserne. Denne side er nu også åben for alle. Til inspiration og offentlig foragelse.

Nej, det sidste er naturligvis noget pjat. Men du er velkommen til at bladre i arkiverne og lade dig inspirere. Der vil også blive lagt en hvidbog op, hvor vi prøver at samle de erfaringer op som vi fik under vejs i kampagnen.


Tybalt: Hvad? Drag sværd og snak om fred?
Jeg hader jo fred som helved - som en Flaccus -
Som dig. Nu vogt dig kryster!